Over ons

Ongeremde passie voor kwaliteit en vakmanschap

Waar techniek en esthetiek samenkomen, daar kan je ook ons tegen het lijf lopen, Klaas en Martijn Remmen. We zijn voortdurend op zoek naar uitdagende en originele creatieprojecten waar we onze creativiteit en onze passie op kunnen loslaten.

We zijn voor onze bedrijfstak ‘Inventive and custom made’ door de FOD economie erkend als ambachtelijke onderneming.

Creatief vakmanschap

Elk project is voor ons een creatieve zoektocht. We focussen op esthetiek, maar zetten ook bewust in op het wetenschappelijke en technologische. Exploreren, onderzoeken, scenario's afwegen en pragmatische oplossingen op maat uitwerken: daarin schuilt ons vakmanschap.

We luisteren naar onze opdrachtgever en bijten ons vast in zijn verhaal. We gaan erg gedocumenteerd te werk en proberen altijd twee stappen verder te gaan dan wat er van ons verwacht wordt. Zo kunnen we in elke opdracht de best mogelijke kwaliteit leveren.Wie zijn we? Leer ons beter kennen!

Elk project behandelen wij met respect voor de originele creatie, met oog voor detail en met kennis van zaken.

Klaas Remmen

Respect en integriteit

We vinden het belangrijk dat we doen wat we beloven en dat onze klanten en opdrachtgevers duidelijk weten wat ze van ons mogen verwachten. Daarom proberen we altijd zo helder en transparant mogelijk te communiceren.

Respect, dat vinden we ook heel belangrijk. Voor de mensen waar we mee samenwerken, maar ook voor de materialen waar we mee werken en de eigenheid van elk project. 

We handelen altijd volgens de gangbare charters en ethische normen in onze sector.

Duurzame benadering

We proberen altijd een doordachte en duurzame oplossing te creëren. We starten vanuit de authenticiteit van het materiaal en respecteren de evolutie die het heeft doorgemaakt. We gaan gedocumenteerd te werk om tot duurzame creaties te komen waar ook toekomstige generaties van kunnen genieten.

Meesters in verwondering

Door voortdurend te experimenteren met nieuwe materialen en technieken en op zoek te gaan naar inventieve oplossingen, breiden we onze expertise uit en stimuleren we onze creativiteit en nieuwsgierigheid.

Experimenteren, dat doen we in ons atelier in Vorselaar. Daar hebben we alle machines en materialen die we nodig hebben om onze verwondering en fascinatie vrij spel te geven.

Op zoek naar onze expertise?

Wil je een beroep doen op onze kennis? Op zoek naar een vakman om een unieke creatie te maken? Bel of mail ons, zodat we samen kunnen nadenken over je project.

Contacteer ons